Guide til at signe sis filer uanset firmware

Der er en del apps der kommer med ikke signede .sis filer og disse kan af gode grunde ikke installeres på ikke hackede telefoner. Men hvad gør man så når ens favorit app kun kommer i en unsigned version?
Svaret er enkelt: Man skaffer sig et developer certificat. Et developer certificat gør at man kan signe alle apps til sin telefon selv, men kun til ens egen telefon da developer certificatet er bundet til EMEI nummeret.

Men hvordan får man så fat i sådan et developer cerftificat spørger du?
Der er så vidt jeg ved 3 måder at skaffe sig sådan et: en langsommelig måde, en besværlig måde og en let måde 🙂

Den langsommelige måde er at tilmelde sig IpMart forummet og bede om en i denne tråd: Dev Cert req. Det er gratis men kan tage LANG tid før man får det.

Den besværlige er at følge denne guide: Mobile9 dev cert guide. Det er gratis, men virker meget besværligt og af samme grund ar jeg ikke testet om det virker.

Den lette er at betale ca. 17 danske kroner på Ebay og købe den af ham her: Chinawholesale.  Det koster små 3 dollars, men det er super enkelt og inden for ca. 24 timer får man en mail med alt hvad man skal bruge for at signe .sis filer. Og det virker!

Jeg tager i det videre forløb af guiden udgangspunkt i at man har fået sit developer certificate fra Ebay.

Når man så har sit developer certificate så kører man blot filen quicksignsis.exe på sin computer og vælger det certifcate og den key man har modtaget og derefter trækker man blot den unsignede sis fil ind i vinduet i programmet og vupti så har man en signed app der kan installeres på ens telefon uanset firmware.

Her er en flash demo af hvorledes det gøres:

Reklamer

3 kommentarer to “Guide til at signe sis filer uanset firmware”

  1. Hej E71Freak

    Jeg givet 2.83$ hos ham kineseren på Ebay du anbefaler i din Guide og må sige det bare SPILLER. Købte den igår aftes kl 19.00 og betalte via Paypal med det samme. Mit key og cert. kom kl. 11.00 i en mail. Har testet og det virker som smurt.
    Fuck det er dejligt bare at kan smide apps på telefonen som det passer en. 🙂

  2. I dag, den 26. februar 2009 er prisen pludselig steget til $ 5,99.

    Mvh HenrikC

  3. Jeg kan klart anbefale at gå til http://www.symbian-freak.com og oprette en konto, der er en bruger fra Rusland som laver certs gratis og man modtager dem inden for 24 timer. Jeg har lige fået mit og det virker som det skal.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: